Loft29 weert voor wie huurwoningen

Voor wie

Eigenlijk voor iedereen: jong en oud. Maar je moet onze frisse kijk wel willen delen.
Jeugdige ouderen, de hippe zakenman - vrouw, de jonge hipster: chaotisch kleurrijk en creatief.
Kortom JIJ.

De lofts in Loft28 zijn de ideale woon- en leefplek voor mensen die graag een actieve rol willen spelen bij het inrichten van hun eigen leven en van hun woonomgeving. Wij zijn dan ook op zoek naar energieke, ambitieuze en nieuwsgierige mensen met een hang naar vrijheid en avontuur.

Jouw kans op een loft

Helaas kunnen we in het voormalig kantoorcomplex maar 28 loftwoningen creëren. En blijft Loftwonen in Weert maar voor weinig mensen weggelegd daar het aanbod beperkt is. Loft28 is dan ook joúw kans om een plek te verwerven aan de rand van het levendige centrum van Weert.

Ben jij starter, single, met z’n tweeën of gepensioneerd en wil jij wonen en leven waar het gebeurt?

Dan is Loft28 de kans voor jou.

Het loftleven

Een huis waarin je écht thuis komt. Dat kan met nieuwbouw/transformatie. Hoewel de lofts in Loft28 voorzien zijn van de meest moderne gemakken, ademt het de authentieke sfeer van een loft. De afwerking is up-to-date en perfect zodat jij onbezorgd van jouw nieuwe thuis kunt genieten.

Wonen in een loft op Loft28 biedt talloze opties. Dit begint al vroeg in de ochtend. Want waar drink jij jouw eerste kop koffie? Aan de keukentafel in jouw loft, of in een lunchroom waar een ochtendkrantje voor je klaar ligt.

Met Weert als huiskamer ligt de dag voor je. Loft28 draait om fijn wonen. Een plek waar bewoners zich thuis voelen, op hun gemak zijn en met veel plezier hun dag beginnen én eindigen.

Onderstaande impressies geven een indicatie van de sfeer in de lofts.

Jouw privacy instellingen

Prinsenstal Vastgoed hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Klik op 'Privacy instellingen' voor meer informatie, of sluit deze melding en geniet van je recht op 'Privacy by default'!

Privacy policy | Sluit deze melding

Pin It on Pinterest

Share This
Scroll naar top